Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sorcova Vesela 2022 Versuri

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir. Când se merge cu Sorcova Ce semnifică și cum se cântă Sorcova - versuri. Sorcova vesela Să vă fie casa casă Să vă fie masa masă Să fiți tare ca și fierul Iute ca oțelul Sorcova. Afla versuri pentru sorcova un obicei popular romanesc de 1 ianuarie Umblatul cu Sorcova este una din..



Sorcova Vesela Pdf Pdf

Vacile laptoase Oile lanoase Porcii unsurosi Copii sanatosi Cate cuie sunt pe cas Atatia galbeni pe masa. Sorcova versuri variantă scurtă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un. Iată când pornesc cei mici din ușă în ușă ce semnifică acest obicei. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul La anul și la mulți ani. Versuri Sorcova Varianta lungă Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți să înfloriți Ca un măr ca un păr Ca merii ca perii În mijlocul verii..



Sorcova Versuri Pdf

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir. Când se merge cu Sorcova Ce semnifică și cum se cântă Sorcova - versuri. Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare. Sorcova Vesela Sa traiti Sa-nfloriti Ca un mar Ca un par Ca un fir de trandafir. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca..


Comments